Fizetésről szóló vásárlói tájékoztató

  Show all

  Fizetésről szóló vásárlói tájékoztató

  Utánvét   Bankkártyás Fizetés    Előre Utalás    Ajándékutalvány

  Fizetési Módok

  Csomag Átvételkor


  Fizetés az áru átvételekor készpénzben.

   

  Bankkártyás fizetés


  Taboo-hungary.eu a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Taboo-hungary.eu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.

   A fizetőoldal adattartalmáról a Taboo-hungary.eu nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Taboo-hungary.eu oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

  A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

  Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.


  Elfogadott kártyák

  Az internetes fizetési rendszer a MasterCard illetve a VISA termékcsaládba tartozó bankkártyákkal végzett tranzakciókat számolja el. A vásárlásra alkalmas bankkártyák közül interneten az alábbiakkal lehet tranzakciót kezdeményezni:

  MasterCard
  Maestro
  VISA
  VISA Electron, melynek interneten történő használata a kibocsátó banktól függ.
  Internetes kártyák (webkártyák), pl. CIB Internetkártya, OTP webkártya…


  Fizetés lépései

  {loadposition fizetest}


  Mire figyeljen a vásárláskor?

  Olvassa el Taboo-hungary.eu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

  Tanulmányozza át a Taboo-hungary.eu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

  Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

  Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

  Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

  Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


   A biztonságról

  Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.


  Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Taboo-hungary.eu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

  Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

  Előreutalással
  A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti.

   

  Ajándékutalvánnyal


  Lehetőség van Taboo vásárlási utalvánnyal fizetni, mely megvásárolható áruházunkban. Így a megajándékozott személy szabadon elköltheti áruházunk széles választékából választva.


   

  TABOO – Éld meg a vágyaidat!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.