Ön is Szeretne Csábító Lenni, egy Feromon Tartalmú Parfüm Használatával?

    Show all

    Tény, hogy egy férfi illata, testének ápoltsága, igényessége, nagyon fontos tényező, egy nő érdeklődésének felkeltésében. Milyen szerepe lehet ebben, egy feromon tartalmú parfümnek?
    A macsós, több órás izzadság illat, nem hat csábítólag a női lélekre.

    Az való igaz, hogy a nők mégis kedvelik az izzadt férfiakat, de ennek, azaz oka, hogy a hirtelen izzadt férfi, bizonyos feromonokat bocsájt ki, mely akkor és ott hatással van a nőre. Ezen egyszerű okra felfigyelve, kezdték el gyártani a feromon tartalmú férfi parfümöket.

    Mit tartalmaznak ezek a parfümök?

    Feromonok a Wikipédia szerint: „Az embereknél is fontos szerepet játszanak. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket és tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen felismert feromon az  androsztenon volt, amit a férfiak szervezete akaratukon kívül kiválaszt, és vonzza a nőket.”

    Három fő feromon 

    • Androstenone; nőkben és férfiakban egyaránt megtalálható, de mivel ez egy agresszívabb, dominánsabb kisugárzást hozz létre, ezért inkább férfi feromonként emlegetik. Hatása: tekintély, dominancia.
    • Androstenol; Elősegíti a nőkkel való érintkezést, a barátkozási képességet. Barátságos légkört teremt, késztetést a beszédbe elegyedésre, fiatalos, egészséges hatással bír, mely növeli a szexuális vonzerőt.
    • Androstadienone; Növeli a meghittséget, kényelmet, bizalmat, képes javítani a nők hangulatán.

     Egyes kutatók szerint, a feromonom működnek, mások szkeptikusak ezzel kapcsolatban.

    „A puding próbája az evés”- ahogy szokták mondani. Próbálja ki, és írja meg véleményét!
     
     
    Makádi Liza
     

    Taboo – Éld meg a vágyaidat!

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük