TABOO Hungary Kft.

    Show all

    TABOO HUNGARY KFT.

    |CÉGTÖRTÉNET|ELÉRHETŐSÉGEK/KAPCSOLAT|TÉRKÉP|MEGKÖZELÍTÉS|SZOLGÁLTATÁSOK|


    taboo-divathaz-logo-3D


    A Taboo Divatház 1999 óta van jelen Magyarországon, azóta folyamatosan bővül és terjeszkedik. A Taboo termékek ma már Európa szerte sok helyütt megvásárolhatók. Számos ruházati bolt mellett, a legnagyobb kereskedőházak és áruházláncok tartoznak az állandó partnerei közé.


    CÉGTÖRTÉNET


    Botka Zoltán, – a Taboo Hungary Kft. ügyvezető-igazgatója – nyitotta meg és indította be, több mint húsz évvel ezelőtt a McGill ruházati céget, továbbá a Szívügy Öltöny Szalont, a mai nevén a MrSale-t. A későbbiekben megalapította a Taboo Slovakia s.r.o-t, a Taboo márka magyarországi képviseletét. A fentiek közül több cég is piacvezető volt, vagy az ma is, a maga kategóriájában és termékeivel. Ez alatt az idő alatt, rengeteg konkurensük, megingathatatlannak hitt konkurenciánk sajnos bezárt, vagy törpévé csökkent. A titkunk az igényesség, szakmánk már-már mániákus szeretete! Amire specializálódtunk, az a kimagasló minőség, utolérhetetlen ár-érték arány. A kifinomult alapanyag és kellék választás, az alkalomnak és személyiségednek megfelelő, Téged minden pillanatban támogató, céljaid eléréséhez hozzájáruló, szándékaid segítő, kényelmes, tartós elegáns, vagy éppen lezser, casual ruházat tervezése, gyártása, forgalmazása.


    Üzletpolitikánk


    A kimagasló minőség, utolérhetetlen ár-érték arány.


    ÉRTÉKESÍTÉS

    Folyamatos minőség ellenőrzés


    Megkülönböztetett figyelmet fordítunk rá, hiszen a vásárlók figyelmét felkelteni sokkal könnyebb, mint megtartani azt hosszú távon. Cégünk, több mint 14 éve élvezi a vásárlók, megrendelők, forgalmazók bizalmát.


    Termékfejlesztés


    A forgalmazók és vásárlók visszajelzései mellett a piac igényeinek és a divat változásainak elemzésére támaszkodunk. Cég filozófiánk szerint, az üzleti életben nem ellenfelekkel állunk szemben, hanem olyan versenytársakkal, akik minden pillanatban motiválnak minket a fejlődésre, megújulásra. A versenytársak tudását elismerjük, szakmai sikereiket értékeljük.


    Öltönyeinkről


    Az egy- és kétsoros, egy-, két-, három- vagy akár négygombos, öltönyök többféle fazonban készülnek. Ezért a klasszikus stílushívei és a sportos elegancia kedvelői egyaránt szeretik. A Taboo azonban nemcsak a vásárlói csoportok különböző ízlésvilágára figyel. A férfiak eltérő alkati arányainak megfelelően az öltönyök, zakók és nadrágok egy méreten belül háromféle méretállásban készülnek. Termékeink nagy része extra méretben is készül.


    Munkaruhák, egyenruhák


    Nagykereskedelmi megrendeléseket raktári értékesítés, előrendelés, vagy egyedi formában is ki tudunk elégíteni. A tervezését és gyártását is vállalja. Több tekintélyes cég és közintézmény jelentős nemzetközi vállalat és számos kisebb, többnyire a szolgáltató szférában tevékenykedő cég számára tervezett és készített komplett forma- és munkaruházatot.


    A termékekhez felhasznált anyagok


    A Taboo évente több mint háromszáz anyagféleségből állítja elő ruházati cikkeit, és különös gondot fordít az egyes termékcsoportokhoz illő, jó minőségű anyagok kiválasztására. Előnyben részesíti a természetes alapanyagú, kényelmes és korszerű textilféleségeket. Főleg olasz, szlovák és cseh alapanyagokkal dolgozunk, de kínálatunkban megtalálható a spanyol és német alapanyag is.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük