Rólunk

 

EGYEDI, MÉRETES ÖLTÖNY ÉS ING ÖNNEK

Lehet egy vagy kétsoros, egy-, két-, három- vagy négygombos az Ön elképzelése szerint. Ahogy szereti slim fit vagy lezserebb, a legújabb divat vagy valamely időtlen klasszikus. Segítünk kiválasztani az Önhöz és az alkalomhoz illő fazont, színt és alapanyagot. Kiválasztott öltönyét és ingét a legelőnyösebb fazonban készítjük - teljesen egyedileg - mérték után. Öltönye és inge fazonja, alapanyaga és díszítése híven tükrözi az Ön stílusát és az alkalmat amire a ruhadarab készül. Remélem, ez lesz a kedvenc darabja.

 

TÖRTÉNETÜNK

Családi vállalkozás


Botka Zoltán, - a Taboo Hungary Kft. ügyvezető-igazgatója - nyitotta meg és indította be, több mint harminc évvel ezelőtt a McGill ruházati céget, és a Szívügy Öltöny Szalont, a mai nevén a MrSale-t. Később feleségével megalapították a Taboo Hungary Kft-t, a Taboo márka magyarországi képviseletét. Ez alatt az idő alatt, rengeteg konkurensük, megingathatatlannak hitt konkurenciánk sajnos bezárt, vagy törpévé csökkent. A titkunk az igényesség, szakmánk már-szeretete! Amire specializálódtunk, az a kimagasló minőség, utolérhetetlen ár-érték arány. A kifinomult alapanyag és kellék választás, az alkalomnak és az Ön személyiségének megfelelő, Önt minden pillanatban támogató, céljai eléréséhez hozzájáruló, szándékaid segítő, kényelmes, tartós elegáns, vagy éppen lezser, casual ruházat tervezése, gyártása, forgalmazása.


_STU5197
Üzletpolitikánk

Kollekcióink kialakításakor figyelembe vesszük a kül- és belföldi kiállításokon szerzett élményeinket, főként termékeink külső megjelenésére, az aktuális divat színekre, a sziluettre és az alapanyag választásra vonatkozóan.

Ruháink felhasználhatósága és minősége szempontjából a kényelmes és csinos szabásminta elkészítése a mérvadó. Egy-egy új fazon végleges gyártása előtt több ruha is elkészül, lepróbáljuk, és a technikusaink addig korrigálják, amíg a végleges, minden igényt kielégítő, magas színvonalú szabásminta elkészül.

Egy öltöny használhatóságát nagyban javíthatják az olyan fontos tulajdonságok, mint az alapanyag gyűrődés-, illetve foltmentesítése, a testtel érintkező kelmék szellőzése, erőteljes nedvszívó képessége, illetve a felsőruházat vízlepergetővé tétele. Ezek az elkészítési költséget, és így a vételárat a nyújtott használati értéktöbblethez képest szerényebb mértékben emelik. A ruházati termék gyártatásunk kifejezetten az egyéni vásárlóink és partnereink igényeire tervezett a komplett kollekciók kialakítása, ruházati cikkek tervezése, saját általunk készített műszaki, technológiai dokumentáció alapján, minőségellenőreink által ellenőrizve történik.

Folyamatos minőség ellenőrzés Megkülönböztetett figyelmet fordítunk rá, mivel a vásárlók figyelmét felkelteni sokkal könnyebb, mint megtartani azt hosszú távon. Cégünk, több mint 17 éve élvezi a vásárlók, megrendelők, forgalmazók bizalmát.
Termékfejlesztés

A viszonteladóink és vásárlók véleménye mellett a piac igényeinek és a divat alakulásának elemzésére támaszkodunk. Úgy gondoljuk, hogy az üzleti életben nem ellenfelekkel állunk szemben, hanem olyan versenytársakkal, akik minden pillanatban motiválnak minket a fejlődésre, megújulásra. A versenytársak tudását elismerjük, szakmai sikereiket is nagyra értékeljük.

Társaságunkról

A Társaság saját tervezésű kollekcióit férfi felső- és alsóruházati termékeket, öltözködési kiegészítőket forgalmaz. A termékskála, az alapítás óta folyamatosan változott, bővült.

Induláskor a férfi üzleti öltözködés igényes, de ár érzékeny vevőkörét céloztuk meg, a felső-közép minőségi kategóriát nyújtó TABOO márkánkkal. Mivel a változó divat kihívásainak mindenkor meg kell felelni, a termékek élettartama gyors lefutású: egy-egy termék rendszerint csak egyszer kerül be a kollekcióba.

Értékesítés

A TABOO márkájú ruházati termékeinket, általunk gyártatott kollekcióinkat forgalmazzuk kis- és nagykereskedelmi hálózatunkban, exporttal és Webáruházainkban értékesít.
A termékekhez felhasznált anyagok
A Taboo évente több mint háromszáz anyagféleségből állítja elő ruházati cikkeit, és különös gondot fordít az egyes termékcsoportokhoz illő, jó minőségű anyagok kiválasztására.

Előnyben részesíti a természetes alapanyagú, kényelmes és korszerű textilféleségeket. Főleg olasz, szlovák és cseh alapanyagokkal dolgozunk, de kínálatunkban megtalálható a spanyol és német alapanyag is.

 Munkaruhák, egyenruhák

Nagykereskedelmi megrendeléseket raktári értékesítés, előrendelés, vagy egyedi formában is ki tudunk elégíteni. A tervezését és gyártását is vállalja.Több tekintélyes cég és közintézmény jelentős nemzetközi vállalat és számos kisebb, többnyire a szolgáltató szférában tevékenykedő cég számára tervezett és készített komplett forma- és munkaruházatot.

Hívjon telefonon a +36-20 5 789 789 telefonszámon vagy látogasson el hozzánk személyesen: Taboo Outlet 1042 József Attila u. 77.